“Ik heb met Corné bij APM samengewerkt in zijn rol als business controller. Corné maakt zich de materie snel eigen, zoekt naar oplossingen en gaat niet weg voordat de klus geklaard is. Ik kon daarnaast goed met hem sparren. Corné beheerst zijn vak en kan goed met mensen omgaan. Hij is geen koude financial maar maakt de klik met de mensen binnen de organisatie en krijgt zo dingen voor elkaar. Op zijn afscheidsborrel kwamen er veel collega’s langs om hem succes bij zijn volgende opdracht te wensen en aan te geven dat ze hem zouden missen. Dat zegt wat mij betreft genoeg.”

Martin van PetegemFinance Director a.i. - APM Terminals Rotterdam Maasvlakte II

“'Corné brought immediate value to our organisation as interim business controller. Corné quickly and practically aligned his FA team interests and capabilities with the business need. As people manager he won the hearts and minds of his direct collegueas working with them to present a financial transformation roadmap to management. Productivity and fun increase were imminent. His successor is left with something to built upon.'”

Nanne OnlandExecutive Director - Cargonaut Nederland BV

“'Corné heb ik bij Lely Industries leren kennen in zijn rol als Teamleider Accounting. Qua persoonlijkheid is Corné een hele fijne collega om mee samen te werken. Zijn drive en uitstraling geven mensen om hem heen energie.

Hij is gedreven, leergierig en oprecht geïnteresseerd in jou als mens. Eigenschappen die van hem een goede manager maken. Zijn leergierigheid zorgt er ook voor dat hij continu bij blijft met de laatste trends en ontwikkelingen op het vlak van financial management, waardoor zijn vakkennis niet alleen op orde is, maar ook blijft. Wanneer ik de kans zou hebben zou ik direct weer met hem willen samenwerken.'”

Ruud KloosBusiness Controller - Lely Industries NV

“Tijdens mijn periode bij Lely heb ik het geluk gehad om samen te mogen werken met Corné. Corné gaat ervoor en vervult met passie zijn taak. Door zijn brede kennis is het ook zeer goed schakelen met hem. Corné is altijd op zoek naar een goede samenwerking om te komen tot de beste oplossing die er mogelijk is.

Betrouwbaarheid, tijdigheid, enthousiasme, kunde zijn de steekwoorden die zeker van toepassing zijn op Corné.”

Willem ZelisseSenior Accountant - Lely Industries NV